Business Center Stadium Breda

Postadres voor uw bedrijf

Als ondernemer wilt u een goede zakelijke indruk maken op uw klanten. Een postadres kan daarbij helpen; het geeft uw bedrijf een zakelijke uitstraling en klanten weten precies waar u gevestigd bent. Bij BCSB begrijpen we dat dit erg belangrijk is, daarom bieden wij een postadres aan voor bedrijven om een goede indruk te maken op uw potentiële en bestaande klanten.

Postadres

v.a. €59,- per maand

Wat is een zakelijk postadres?

Een zakelijk postadres biedt de voordelen van een fysiek kantoor of kantoorpand, zonder dat u daadwerkelijk een fysiek kantoor hoeft te huren. Het hebben van een zakelijk KVK-postadres geeft u de vrijheid om vanaf elke locatie in de wereld te werken, terwijl u beschikt over een zakelijk Kamer van Koophandel postadres. Een zakelijk postadres kunt u daarnaast gebruiken op al uw uitingen: visitekaartjes, website, briefpapier en nog veel meer.

Group 3
Officieel KVK-adres

Een postadres geeft u de mogelijkheid om een officieel KvK-adres te registreren, wat zorgt voor een zakelijke uitstraling.

Group 3
Flexibiliteit

Geniet van meer flexibiliteit, doordat u niet gebonden bent aan een bepaalde huurtermijn. U kunt het postadres opzeggen wanneer u dat wilt.

Group 3
Zakelijk en privé gescheiden

De post wordt doorgestuurd naar een gewenst adres of u kunt ervoor kiezen de post op te halen, waardoor zakelijke en privézaken gescheiden blijven.

Group 3
Altijd bereikbaar

Overal en altijd uw post kunnen ontvangen, waar u ook bent. Alles op één adres.

Geen behoefte aan een fysieke werkruimte?

BCSB biedt u een professioneel zakelijk postadres om op een professionele manier indruk te maken op uw klanten. Daarnaast biedt BCSB niet alleen een zakelijk postadres, maar ook de mogelijkheid tot het huren van vergaderruimtes. Onze vergaderruimtes zijn ontworpen voor al uw zakelijke bijeenkomsten, of het nu gaat om een kleine bespreking met uw team of een uitgebreide presentatie voor een klant. Onze vergaderruimtes zijn speciaal hiervoor ingericht. Daarnaast hoeft u zich met 1.500 gratis parkeerplaatsen voor de deur geen zorgen te maken over de parkeergelegenheid. 

Klaar om uw uitstraling te versterken?

Met een professioneel postadres zorgt u er als startende of ervaren ondernemer voor dat uw bedrijf als professioneel wordt gezien. Of het nu gaat om een zakelijk KVK-adres, het ontvangen van post waar u zich ook bevindt, of het huren van een vergaderruimte die aan al uw zakelijke behoeften voldoet, bij BCSB zorgen we ervoor dat dit mogelijk is. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het samenstellen van een zakelijke uitstraling; postadres of het bieden van een professionele vergaderruimte.