Business Center Stadium Breda

Flexwerkplek huren in Breda

Flexwerk
plek huren in Breda

Op zoek naar een flexibele werkplek in Breda? Of u nu een beginnende of ervaren ondernemer bent en op zoek bent naar een functionele en eigentijdse werkplek, de flexibele werkplekken van BCSB zijn precies wat u nodig heeft. Met een flexplek deelt u een kantoorruimte in Breda met meerdere bedrijven.

Flexplek

v.a. €19,50 per dagdeel

Flexwerkplek een voordeel?

Met een flexwerkplek zorgt u voor de vrijheid om te werken wanneer u wilt, zonder gedoe. Als startende of ervaren ondernemer deelt u uw flexplek met verschillende bedrijven in onze kantoorunit bij BCSB. Handig! Zo kunnen de kosten voor het huren van een kantoorunit worden gedeeld met het aantal bedrijven waarmee u de flexwerkplek deelt. Daarnaast wordt er een naamplaatje van uw bedrijf geplaatst bij de voordeur van ons pand bij de hoofdingang.

Group 3
Professionele omgeving

Een moderne en zakelijke flexplek om te werken of klanten te ontvangen.

Group 3
Flexibiliteit

Vrijheid om uw werkplek aan te passen aan eigen behoeftes of werkschema's.

Group 3
Voorzieningen

Verschillende voorzieningen, zoals een snelle wifi-verbinding en een printer met kopieer- en scanfunctie.

Group 3
Kostenbesparend

Kostenbesparing door het huren van een flexplek.

Flexplek in Breda

Met een flexwerkplek in Breda werk je midden in het hart van Noord-Brabant. Breda is een centraal gelegen locatie ten opzichte van de andere grote steden in de Benelux en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Breda staat bekend als stad van gastvrijheid en ondernemingsgeest, wat het tot de perfecte locatie maakt voor een flexwerkplek. In het centrum van Breda vind je een groot aanbod aan winkels en restaurants, ideaal om te bezoeken na een drukke werkdag. BCSB is te vinden op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw bij het NAC-Stadion van Breda en biedt vele parkeermogelijkheden en een goede verbinding met het openbaar vervoer.

Werken in Breda?

Geïnteresseerd in onze flexwerkplekken, gelegen vlakbij de stad Breda? Onze werkplekken bieden niet alleen een ideale ruimte om te werken wanneer u wilt, maar ook de stad Breda biedt u de mogelijkheid om te ontspannen in een van de restaurants na een drukke werkdag in Breda. Ook voor een Virtueel Kantoor in Breda kun je bij ons terecht! Of u nu een startende ondernemer bent of een ondernemer met enige ervaring, een flexplek is ideaal voor iedere ondernemer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een kijkje te nemen bij een van onze flexplekken.