Business Center Stadium Breda

Shared offices in Breda

In het stadion van NAC Breda bevindt zich ons Business Center Stadium, waar u als ondernemer of bedrijf kunt werken in onze diverse kantoren. Bij BCSB huurt u een kantoor samen met andere bedrijven. Dit is handig, want zo kunnen de kosten van het huren van een kantoorruimte gedeeld worden en is er te allen tijde iemand aanwezig op kantoor.

Shared office

v.a. €175,- per maand

Gedeeld kantoor, wat is het precies?

Een shared office, ook wel een gedeelde kantoorruimte genoemd, is een moderne werkoplossing voor verschillende bedrijven en ondernemingen. U deelt een gemeenschappelijk kantoor in plaats van een volledig kantoor. Door gedeelde kantoren kunnen ondernemers en bedrijven kantoorruimte huren op basis van hun behoeften. Wanneer wil ik werken, op welke tijden? Dit alles zonder een volledig kantoor te hoeven huren met hoge maandelijkse of jaarlijkse kosten. Dit zijn enkele voordelen van een gedeeld kantoor. Hieronder vindt u de andere voordelen van een gedeelde kantoorruimte.

Group 3
Officeel vestigingsadres

Kantoorruimte inschrijven als officieel vestigingsadres van uw bedrijf. Dit zorgt voor vertrouwen van uw klanten.

Group 3
Alles-in-1

Een prijs met alle voorzieningen inbegrepen. Wifi-verbinding, airconditioning, gas, water en licht en nog vele andere voorzieningen.

Group 3
Spreekruimte

Naast uw kantoorruimte kunt u gebruikmaken van de spreekruimte. Handig voor 1-op-1 gesprekken

Group 3
Prachtige locatie

Een centraal gelegen kantoorruimte bij het stadion van NAC Breda.

Onze shared offices

Bij BCSB bieden wij drie soorten gedeelde kantoren aan. Hieronder kunt u zien welke soorten gedeelde kantoren wij aanbieden en welke gedeelde kantoren precies bij uw wensen aansluiten. Onze gedeelde kantoren:

Ingang/entree

Klanten en/of zakenpartners kunt u rustig ontvangen in onze entree. De entree is daarnaast voorzien van alle gemakken.

Shared office - groot

Kantoor van 16 vierkante meter. Kantoorruimte is ingericht met vier bureaus en vier bureaustoelen.

Shared office - middelgroot

Kantoor van 12 vierkante meter. Kantoorruimte is ingericht met drie bureaus en drie bureaustoelen. Ideaal voor een middelgroot team.

Shared office - klein

Kantoorruimte van 9 vierkante meter. Ingericht met twee bureaus en twee bureaustoelen, voorzien van twee ramen.

Geïnteresseerd in onze gedeelde kantoren?

Interesse in een van onze gedeelde kantoren in het voetbalstadion van NAC Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van een gedeelde kantoorruimte.