Business Center Stadium Breda

Vergaderruimte
in Breda

Op zoek naar een centraal gelegen en professionele vergaderruimte in Breda? Bij BCSB bieden wij verschillende vergaderruimtes aan die voldoen aan uw wensen en behoeften, zowel voor ondernemers als bedrijven.

Vergaderruimte in Breda

v.a. €49,50 per dagdeel

Vergaderruimte huren

Gaat u tijdens uw vergadering een presentatie geven, een brainstormsessie houden of een workshop geven? Bij BCSB denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat de ruimte perfect aansluit bij uw specifieke doelen. BCSB is centraal gelegen in Breda en daardoor toegankelijk voor iedereen. Dit maakt het gemakkelijk om medewerkers en zakelijke contacten uit te nodigen.

Alles is verzorgd, onze faciliteiten

Onze vergaderruimtes zijn volledig verzorgd met hoogwaardig meubilair en apparatuur, zodat u direct bij aankomst aan de slag kunt. Daarnaast verzorgen wij ook verschillende andere faciliteiten voor uw vergaderingen zoals: drinken (koffie, thee, cappuccino) en eten, een beamer of zelfs een inspirerende avond bij NAC met uw relaties na een vergadering. Kortom, alles is mogelijk. Contact opnemen. 

Group 3
Centrale locatie

BCSB bevindt zich in het stadion van NAC Breda. Een centraal gelegen locatie, makkelijk bereikbaar.

Group 3
Compleet arrangement

Compleet arrangement mogelijk zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Group 3
Diverse faciliteiten

Onze vergaderruimtes zijn volledig ingericht met toegang tot alle faciliteiten die u nodig heeft tijdens een vergadering.

Group 3
Verschillende ruimtes

Keuze uit verschillende soorten vergaderruimtes, zodat er altijd een bij uw wens past.

Onze locatie

Onze vergaderruimtes zijn goed bereikbaar met diverse vervoermiddelen. Auto, fiets en openbaar vervoer. Met de auto kunt u gemakkelijk via de autosnelwegen A16 en A27 komen en met het openbaar vervoer is er een bushalte op slechts 2 minuten loopafstand. Daarnaast zijn er voor de deur 1500 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Dit is ideaal voor uw medewerkers en zakelijke relaties, ongeacht met welk vervoermiddel ze komen.

Flexibiliteit

Bij BCSB vinden we flexibiliteit en efficiëntie erg belangrijk. Daarom bieden wij betaalbare tarieven aan zonder in te leveren op kwaliteit.
U betaalt alleen voor de vergaderruimte die u nodig heeft, zonder langdurige verplichtingen. Of u nu regelmatig een vergaderruimte nodig heeft of slechts af en toe,
wij passen ons aan uw behoeften aan en denken graag met u mee.

Interesse in onze vergaderruimtes?

Geïnteresseerd in een van onze vergaderruimtes in Breda? Of het nu gaat om een presentatie, trainingssessie, productlancering of een workshop. Onze vergaderruimtes passen bij diverse soorten doeleinden. Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden van uw vergadering of activiteit te bespreken.