Business Center Stadium Breda

Virtueel kantoor Breda

Een virtueel kantoor biedt uw bedrijf een echte aanwezigheid, dé oplossing voor uw bedrijf om een professionele uitstraling te creëren zonder dat u zelf hiervoor fysiek aanwezig hoeft te zijn. Ons kantoor, gelegen in het stadion van NAC Breda, draagt bij aan deze professionele uitstraling. Een virtueel kantoor is voor elke ondernemer mogelijk: passend in elk budget.

Virtueel inschrijfadres

v.a. €89,- per maand

KVK-Geregistreerd virtueel kantoor

Met onze inschrijfadressen bij de Kamer van Koophandel (KVK) voldoet u aan alle wettelijke vereisten, terwijl u profiteert van de zakelijke uitstraling van uw bedrijf. Hierdoor geeft u uw onderneming een grote voorsprong en zorgt u ervoor dat u serieus wordt genomen in de zakenwereld. Bekijk hieronder de vele voordelen die  BCSB’s Virtueel Kantoor te bieden heeft en geef uw bedrijf de erkenning die het verdient.

Bij BCSB begrijpen we dat de juiste uitstraling begint bij het inschrijven van uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel (KVK). Daarom biedt BCSB de mogelijkheid om uw bedrijf in te schrijven op onze luxe locatie: het NAC-stadion van Breda. Of u nu kiest voor een hoofd-, extra- of nevenvestiging, ons virtueel kantoor geeft u de flexibiliteit om een geweldige zakelijke uitstraling op te bouwen naar de buitenwereld.

Voordelen van een virtueel kantoor

Een virtueel kantoor biedt elk bedrijf, in elke fase, diverse voordelen. Of u nu een startende ondernemer bent of een ervaren ondernemer, een virtueel kantoor biedt diverse voordelen om uw bedrijf te ondersteunen.

Group 3
Professionele uitstraling

Een professionele zakelijke uitstraling met een zakelijk virtueel adres.

Group 3
Flexibiliteit en mobiliteit

Overal werken, zonder dat u gebonden bent aan een fysieke locatie of postadres.

Group 3
Eigen postadres

De post van uw bedrijf komt binnen op ons zakelijk kantooradres, en wordt doorgestuurd naar een gewenst adres.

Group 3
Alles-in-1

Compleet met alle benodigdheden voor het ontvangen van potentiële klanten of relaties in een van onze vergaderruimtes, zonder extra kosten

Video afspelen

Voetbalclub NAC Breda 

Diverse wedstrijd arrangementen

Arrangementen voor een wedstrijd zijn ook mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van vergaderen, eten/drinken en een bezoek aan het befaamde ‘Avondje NAC’, maar ook andere combinaties zijn mogelijk. Wij denken graag met u mee. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Ontdek hoe BCSB’s Virtueel Kantoor uw bedrijf de professionele uitstraling kan bieden die het verdient en hoe het uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie om samen de vele voordelen verder te bespreken. Neem vandaag vrijblijvend contact met ons op voor een virtueel KVK-geregistreerd kantoor op onze luxe locatie in het NAC-stadion van Breda. Hier heeft u de volledige vrijheid om te kiezen voor een hoofd-, extra-, of nevenvestiging, waarmee u indruk maakt op zakenpartners en potentiële klanten.