Business Center Stadium Breda

Kantoorruimte huren in Breda

Op zoek naar een professionele kantoorruimte in Breda? Bij BCSB, beschikken over een prachtig kantoorpand in het NAC Stadion van Breda. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto via de autosnelwegen A16 en A27, er zijn 1.500 gratis parkeerplaatsen voor de deur. En bovendien bevindt zich er een bushalte op 2 minuten loopafstand.

Kantoor huren

v.a. €89,- per maand / kantoor huren

De sleutel tot productiviteit

Een kleine kantoorruimte of werkruimte huren bij BCSB is de perfecte oplossing voor bedrijven die streven naar kostenbesparing en efficiëntie. Onze kleine kantoorruimtes bieden de ideale omgeving voor kleine bedrijven, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: de groei van uw bedrijf.

Of u nu een startende ondernemer, een ervaren ondernemer of een gevestigd bedrijf bent, het huren van een kantoorruimte bij BCSB biedt u de mogelijkheid tot een productieve en professionele werkomgeving. Onze diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat u een kantoorruimte kunt vinden die past bij de grootte en wensen van uw bedrijf.

BCSB biedt verschillende kantoorruimtes aan, drie verschillende opties en een entree voor uw zakelijke relaties, variërend van kleine kantoren tot ruimere werkruimtes. Ze zijn geschikt voor elke onderneming. Bekijk hieronder onze kantoorruimtes en vind meer informatie per kantoorruimte.

Group 3

Ingang/Entree

Ruime ontvangstruimte en is voorzien van een luxueus koffiezetapparaat.

Group 3

Kleine kantoorruimte

Kantoorruimte van 9 m2. Ingericht met twee bureaus en 2 bureaustoelen.

Group 3

Middelgrote kantoorruimte

Kantoorruimte van 12 m2. Ingericht met drie bureaus en drie bureaustoelen. Snelle wifi-verbinding.

Group 3

Grootte kantoorruimte

Kantoorruimte van 16 m2. Ingericht met vier bureaus en vier bureaustoelen. Snelle wifi-verbinding.

Meer dan alleen een werkruimte huren

Een kantoorpand huren bij BCSB gaat verder dan alleen het huren van een ruimte. Wij zorgen voor een professionele toegang tot de zakelijke omgeving van uw bedrijf. Ons kantoorpand biedt verschillende faciliteiten, ruimtes en all-inclusive huren. Met all-inclusive huren zorgen wij ervoor dat alles wat u nodig heeft bij een kantoorruimte inbegrepen is. Denk aan: wifi-verbinding, meubulair, koffie en thee en nog veel meer.

Geen behoefte aan een fysieke werkruimte? Wij hebben een oplossing voor alle ondernemers. Ontdek de voordelen van ons virtueel kantoor in Breda, waarbij u kunt genieten van een professioneel zakelijk adres zonder de noodzaak van een fysieke aanwezigheid. U schrijft het adres eenvoudig in bij onze Kamer van Koophandel (KVK).

Onze locatie

Ons kantoorpand is te vinden in Breda, in het NAC-Stadion. Hierdoor is ons kantoorpand erg goed bereikbaar. Met de auto via de autosnelwegen A16 en A27, met het openbaar vervoer, een bushalte op 2 minuten loopafstand en daarnaast zijn er 1500 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Video afspelen

Voetbalclub NAC Breda 

Meer dan alleen een zakelijk adres

Geen behoefte aan een fysieke werkruimte? Wij hebben een oplossing voor alle ondernemers, zowel startende als ervaren ondernemers, die geen behoefte hebben aan een vast kantoor. Ontdek de voordelen van ons virtueel kantoor, waarbij u kunt genieten van een professioneel zakelijk adres zonder de noodzaak van een fysieke aanwezigheid. U schrijft het adres eenvoudig in bij onze Kamer van Koophandel (KVK).

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Enthousiast? Bij BCSB begrijpen we dat het huren van een kantoorpand meer is dan alleen een ruimte huren en denken we graag mee bij veranderende behoeftes in uw bedrijf. Ontdek de voordelen van onze kantoorruimtes, variërend van kleine tot ruime werkplekken, met een all-inclusive principe. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf in ons BCSB-kantoorpand.