Business Center Stadium Breda

Werkruimte huren in Breda

Ben je starter, ZZP’er, MKB’er of een grotere organisatie en wil je tegen flexibele voorwaarden een eigen werkruimte huren in Breda die van alle gemakken is voorzien?

Postadres

v.a. €59,- per maand

Werkruimte huren binnen één dag

Bij Business Center Stadium Breda huur je binnen een dag een werkruimte. Business Center Stadium Breda biedt volledig ingerichte werkruimte in Breda aan, waarbij er ook gebruik gemaakt kan worden van een vergaderruimte en een onmisbaar koffieapparaat.

Business Center Stadium Breda is gelegen bij het mooie Rat Verlegh NAC-stadion in Breda en het bruisende binnenstad van Breda is binnen een bereik van 5 minuten met de auto. Het grootste foodmarket van Jumbo is daarnaast op 5 minuten loopafstand van het bedrijfsverzamelgebouw.

Group 3
All-in concept

Op basis van All-in concept inclusief schoonmaak, wifi, gratis koffie en thee

Group 3
Gratis parkeren

Recht voor de deur op P5 met altijd meer dan voldoende parkeergelegenheid

Group 3
Dichtbij centrum Breda

Heerlijke lunch plekken om de hoek bij Stada Breda of het centrum van Breda

Video afspelen

Over ons

Business Center Stadium Breda

Dankzij de lage huurprijs die Business Center Stadium Breda kan bieden, maken bovengenoemden veelzijdig gebruik van een werkruimte in Breda. Gelegen op een ideale locatie met een eenvoudige bereikbaarheid en een aanbod van veel parkeergelegenheid, is Business Center Stadium Breda de plek waar u moet zijn voor het huren van een werkruimte in Breda.

Breda is een snelgroeiende stad die gemakkelijke bereikbaar is vanuit elke richting, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is deze locatie zeer gemakkelijk te bereiken.

Door de snelle economische groei, kiezen steeds meer bedrijven ervoor een werkruimte te huren in Breda. Zo heeft Breda de afgelopen jaren een grote uitbreiding gehad van het aantal bedrijventerreinen. Hieruit kan geconcludeerd worden dat de groei er in de toekomst nog steeds aanzienlijk gaat toenemen, dus wees er snel bij en kom bij Business Center Stadium Breda om een werkruimte te huren in Breda.

Onze diensten

Vanaf €59,50 per dagdeel

Vergaderruimte huren Breda

€175,- per maand

Shared offices

€89,- per maand

Virtueel kantoor Breda

Vanaf €59,- per maand

Postadres voor bedrijven

€19,50 per dagdeel

Flexplek Breda