Kent u als ondernemer de voordelen van een KvK registratieadres?

19 september 2016
|

In het Rat Verlegh stadion van NAC Breda is Business Center Stadium Breda (BCSB) gevestigd. In dit artikel legt BCSB uit waarom u bij ons terecht kunt voor een registratieadres bij de Kamer van Koophandel (KvK). Wilt u meer informatie? Bel dan 076 – 8508973!

Een registratieadres vastleggen

Bij BCSB kunt u een registratieadres vast laten leggen. Dit wil zeggen dat u ons kantooradres kunt gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf.

Vooral voor ondernemers die veel onderweg zijn of het belangrijk vinden dat hun privacy wordt gewaarborgd (scheiding tussen privé en zakelijke activiteiten) kan BCSB een helpende hand bieden.

registratieadres kamer van koophandelWat is een registratieadres precies?

Wij gebruiken ons eigen zakelijk adres voor u als registratieadres bij de Kamer van Koophandel. Omdat u met ons een contract aangaat kunnen wij zorgen dat u als ondernemer een correspondentie- en vestigingsadres heeft.

In ons geval gaat het om het adres te Breda:

Stadionstraat 11 c 10
4815 NC Breda

Wat zijn de voordelen?

  • Een postbus adres komt professioneler over dan een thuisadres.
  • Het voorkomt een grote poststapel bij u thuis.
  • Als u verschillende samenwerkingsverbanden heeft, kunt u toch één overkoepelend postadres hebben.
  • U bent gevestigd in het buitenland en u wilt daarnaast een vestiging in Nederland openen.
  • Als u als bedrijf groeit verandert uw adres niet.
  • Wij sorteren uw post en dat bespaart u tijd!
  • Bent u vaak in het buitenland? Dan kan BCSB de post digitaal doorsturen. Zo kunt u fysieke post op uw laptop of smartphone lezen.
  • Naast een registratieadres kunt u bij BCSB ook allerlei andere services krijgen zoals bijv. een receptie, een kantoorruimte of een vergaderzaal waar u uw klanten kunt ontvangen!

Achtergrondinformatie

BCSB ontzorgt u als het gaat om het vastleggen van een registratieadres. Meer achtergrondinformatie vind u bij de kamer van koophandel.

Vrijblijvend gesprek

Wilt u meer informatie over het laten vastleggen van een registratieadres door ons? Kom dan langs bij BCSB. In een vrijblijvend gesprek laten we u zien wat de voordelen zijn voor u! U kunt ook ons contactformulier invullen voor het maken van een afspraak of bellen met 076 – 8508973.