NAC Breda en BCSB werken samen als ondernemers!

13 augustus 2016

BCSB en NAC Breda, welke kansen biedt deze combinatie?

BCSB gaat samenwerking met NAC uitbreiden, wilt u meer informatie bel dan direct met 076-8508973!

nac breda bcsbOndernemer en een NAC hart?

Vanaf nu is het voor een ondernemer, starter of ZZP-er met een NAC Breda achtergrond nog interessanter om een dienst van BCSB af te nemen. BCSB werkt vanaf het begin van het seizoen samen met NAC Breda om zo nog meer te kunnen bieden naast de reeds bekende diensten zoals:

  • Postadres
  • Communicatie-adres
  • Vestigingsadres
  • Shared offices

Deze zijn reeds te vinden op onze website: www.bcsb.nl of kom langs voor een vrijblijvende rondleiding in ons business center gevestigd op de Stadionstraat 11c10.

Begin Jupiler league

Vanaf begin augustus 2016 is de mogelijkheid aanwezig om voor leden van BCSB het pakket uit te breiden met een NAC business activiteiten pakket, dit is een aanvulling op bijvoorbeeld een shared office of een vestigingsadres.

Wat kost dit pakket en deze extra netwerkmogelijkheden?

Dit pakket is voor 20,- euro per maand als aanvulling op een dienst van BCSB, hiervoor krijg u 8 bijeenkomsten per kalenderjaar, dit is in samenwerking met NAC.

U kunt hierbij denken aan lezingen, golfdagen, presentaties in combinatie met een bezoek aan een wedstrijd van NAC Breda, na de wedstrijd zit een bezoek aan de Cordial voor de 3e helft inbegrepen.

Rondom wedstrijden van NAC Breda komen veel ondernemers, starters en ZZP-ers naar het NAC stadion. Hier doe je goede en nuttige contacten op, hiermee breidt u buiten uw netwerk ook uw business kansen uit!

Totaal pakket

BCSB is deze samenwerking aangegaan met NAC om voor onze klanten een totaal pakket aan te kunnen bieden en ondernemers de mogelijkheid te bieden meerdere Bredase ondernemers te ontmoeten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u kennis maken met BCSB dan kunt u contact opnemen per mail, telefoon of via de website via onderstaande gegevens.

Vriendelijke, sportieve en zakelijke groet,

Business center stadium Breda ( BCSB )

Stadionstraat 11c10

4815 NC Breda

076-8508973