Wat is een shared office?

2 augustus 2016
|

In dit blog legt BCSB u uit wat de term shared office precies betekent. Wilt u meer informatie? Bel dan 076 – 8508973!

Onze maatschappij en daarmee de economie, verandert. Er komen meer en meer freelancers en ZZP’ers. Daarnaast zorgt de techniek van tegenwoordig ervoor dat u gemakkelijk met elkaar (virtueel) kunt samenwerken.

shared office bredaHet shared office concept

Daarvoor kunt u tegenwoordig als zelfstandig professional bij BCSB terecht. Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van ons zogenaamde shared office concept. Dit concept brengt ondernemers bij elkaar in een rustige omgeving om samen te werken, ervaringen uit te wisselen, te vergaderen of te netwerken.

Waarom samenkomen bij BCSB?

Werken bij het shared office van BCSB zorgt ervoor dat u werk en privé gescheiden kunt houden. Dat scheelt in de stress om thuis continue te moeten werken van uzelf. Er zijn geen onderbrekingen, zoals de kinderen, buren, de postbode of de TV. In de professionele setting van BCSB is er de mogelijkheid tot netwerken, sociale interactie en heeft u geen omkijken naar het onderhoud van uw kantoorruimte.

De voordelen op een rijtje

  • U deelt de kosten van de kantoorruimte met maximaal 3 tot 4 andere ondernemers.
  • Uw bedrijf is gevestigd in het Rat Verlegh stadion te Breda.
  • De Kamer van Koophandel en de Belastingdienst heeft ons adres goedgekeurd als te gebruiken officieel vestigingsadres.
  • Airconditioning, interieur, printer/scanner, onbeperkt koffie en thee, gratis parkeerplaats, wekelijkse schoonmaak, supersnel (kabel)internet en verzekeringen, het is allemaal voor u geregeld.

shared office bcsbVrijblijvend gesprek

Wilt u in een professionele omgeving werken en andere ondernemers ontmoeten? Kom dan langs bij BCSB in het Rat Verlegh stadion te Breda. In een vrijblijvend gesprek laten we u graag zien wat de voordelen zijn van een shared office! U kunt ook ons contactformulier invullen voor het maken van een afspraak.

Voetballiefhebber?

Naast ondernemer ook voetballiefhebber? Dan biedt BCSB u de mogelijkheid om 8x per jaar uitgenodigd te worden voor ons ZZP evenement in het Rat Verleg stadion. Inclusief toegang tot de business ruimtes van NAC Breda en bezoek aan de wedstrijd van NAC!

Business center stadium Breda
Stadionstraat 11-c-10
4815 NC Breda
076- 8508973