NAC Breda open dag

16 juli 2016
|

NAC Breda open dag

 

Zaterdag 23 juli aanstaande is het weer tijd voor de jaarlijkse NAC Breda open dag! Hierbij blijft het niet! Ook Business Center Stadium Breda, kortweg BCSB, opent deze dag zijn deuren! BCSB is gevestigd onder de F-tribune en is op deze dag te bereiken via de gracht, langs onze hoofdingang aan de zijde van P5. U kunt zich melden bij onze stand in de business ruimte van NAC, waarna wij u graag een rondleiding geven. Maar ook is het open dag bij BCSB, u bent van harte welkom om hier een kijkje te komen nemen!

BCSB en uw onderneming

Wat kan BCSB voor u en uw onderneming betekenen? Wij bieden tal van services waaronder shared offices, KVK-registratie adressen, vergaderruimten, postbusadressen en flexwerkplekken. Graag laten wij u op deze dag BCSB zien zodat u weet wat de mogelijkheden zijn.

Shared office

De shared office is een nieuw concept waarbij wij nauw samenwerken met NAC. Het eerste concept biedt u een all-in formule. Voor slechts 175 euro per maand heeft u de beschikking tot alle faciliteiten binnen het business center. Denk hierbij aan internet, koffie en thee, toegang tot de NAC-spreekkamer en een professionele uitstraling door vestiging van uw bedrijf in het NAC-stadion.

BCSB en NAC

De samenwerking met NAC uit zich in het volgende, voor 20 euro extra per maand neemt u deel aan de NAC Business deal. Voor deze 20 euro krijgt u 8 keer per jaar een netwerkbijeenkomst waarbij veel regionale ZZP’ers aanwezig zijn. Deze avonden zullen veelal op NAC speeldagen plaatsvinden. Na deze netwerkbijeenkomst is er voor u een stoel gereserveerd op de hoofdtribune en als kers op de taart toegang tot Cordial (business ruimte van NAC) na de wedstrijd! Deze combinatie zorgt voor netwerkmogelijkheden waardoor u nog succesvoller zult worden in uw business.

Ondernemer? Kom langs!

Dus bent u starter, ZZP-er of een reeds gevestigde ondernemer en lijkt he u wat om uw onderneming gevestigd te zien worden in het NAC stadion, kom dan gerust langs of neem contact met ons op via onze website, per telefoon of e-mail voor een persoonlijke rondleiding, informatie en een bakje koffie.

Hier nog meer informatie over de open dag bij NAC Breda.

Vriendelijke en sportieve groet,

BCSB
Stadionstraat 15
4815 NC Breda

076 – 850 89 73
www.bcsb.nl
info@bscb.nl