Postadres voor bedrijven permanente kantoorruimtes bcsb 5
nac breda open dag

Een postadres voor bedrijven is een nette oplossing voor mensen met een onderneming, die nog geen behoefte hebben aan het huren van een fysieke kantoorruimte, maar wel deze uitstraling naar buiten toe wensen uit te dragen.

De meest economische manier om uw startende bedrijf direct operationeel te maken en dat al vanaf € 1,28 per dag. U kunt ons adres als postadres gebruiken voor op uw website, op uw briefpapier en andere uitingen naar derden toe.

Postadres voor bedrijven

De post zal naar een door u gewenst adres doorgestuurd worden of u kunt de post halen in het NAC stadion met 1.500 gratis parkeerplaatsen bij ons kantoor recht voor de deur.

Ook kunt u, tegen een voordelig uurtarief, (potentiële) klanten of leveranciers uitnodigen voor een vergadering in één van onze mooie vergaderruimtes.

Bij de plusvariant wordt u tevens uitgenodigd voor de netwerkborrel, waarbij u en een introducee hapjes en drankjes krijgt aangeboden voor aanvang van een wedstrijd van NAC Breda. Eventuele arrangementen voor de wedstrijd zijn tevens mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.