flexplek bcsb
flexwerkplekken bcsb

Inschrijfadres voor bedrijven

Met een inschrijfadres heeft u het voordeel dat u uw bedrijf op ons adres kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel als hoofd- of als nevenvestiging (een extra vestiging in Breda in het NAC-stadion). De professionele uitstraling van ons kantoor zal de uitstraling van uw bedrijf goed doen.

De post van uw bedrijf zal wekelijks naar een door u gewenst adres doorgestuurd worden of u kunt de post bij ons afhalen in ons business center in het NAC stadion met 1.500 gratis parkeerplaatsen recht voor de deur.

Ook kunt u, tegen een voordelig uurtarief, (potentiële) klanten of relaties uitnodigen voor een vergadering in één van onze mooie vergaderruimtes.

U wordt tevens 10 keer per jaar uitgenodigd voor de BCSB-netwerkborrel, waarbij u en een introducee, hapjes en drankjes krijgen aangeboden voor aanvang van een wedstrijd van NAC Breda.

Arrangementen voor een wedstrijd zijn ook mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van vergaderen, eten/drinken en een bezoek aan het befaamde ‘Avondje NAC’, maar ook andere combinaties zijn mogelijk. Wij denken graag met u mee. Vraag ons naar de mogelijkheden. Leg dus het inschrijfadres voor bedrijven vast bij BCSB!